Täby-Balrog och mera innebandy

Mar 19
2010

Idag kom jag till helt rätt match…

…dvs den jag trodde jag köpt biljett till :) Rackarns vilken kul match. 30 testosteronstinna ynglingar på samma bana… Herre gud vilket tempo, vilka kontringar, vilka räddningar, vilka passningar och vilka skott. Man blir så inspirerad. Sköndal – släng er i väggen, på söndag får ni det jobbigt :)

Jag har aldrig sett Täby i en sån fartfylld match någonsin. Grabbarna i Balrog gjorde verkligen vad de kunde men, Täby är svårtstoppade och har nu tagit tre raka segrar i kvarten. Nu blir det semi nästa gång. Dessvärre har jag dålig koll på vilka det kan bli men oavsett kommer det att bli spännande! Helst skulle ju jag vilja se Täby-AIK i finalen i Globen men Warberg brukar vara svårslagna. De bjuder å andra sida på bra innebandy och det blir lättare att välja sida om det bara är ett Stockholmslag på plan.

Nu är det bara ladda för vår egna match på sön… mot Sköndal. De ligger klart över oss i serien men det gör å andra sidan nästan alla lag… Men jag tror att vi kan slå från underläge. Läs den spännande fortsättningen på detta tema på sön :)

Hela helgen blir väldigt mycket innebandy. I morgon ska jag titta på min bästa kompis son, och köra hem honom efteråt då delar av familjen är lite konvalicent. Det ska bli kul att se. De utvecklas så fort i den åldern. Min kompis tackade i förväg för hjälpen med att skjutsa sonen och bad mig samtidigt hejja lite för henne också. Jag bad henne då fråga sonen om han ville att jag skulle ta med den stora flaggan eller om det räckte med vimplar och banderoller. Jag sa också att jag såklart kommer att skriva ihop en slagkraftig hejaramsa, så han inte skulle behöva skämmas…  Till svar fick jag: Ta den stora flagga, jag en 15-årig kille i målbrottet verkligen skulle uppskatta det…

Problemet är väl att jag inte kommer att bli insläppt hos dem fler gånger om jag tar henne på orden ;)  Jag ska försöka hålla mig lugn, annars får jag väl aldrig in honom i bilen :)

På söndag är det som sagt match. Direkt efter den drar jag till Midsommarkransen och spelar turnering. 3 mot 3. Det är så kul och jag kommer att spela med ett gäng tjejer som har en såå härlig inställning. De har kommit såå långt på ren vilja och kämparglöd. Det ska bli jätteroligt att spela med dem igen!

2 Responses to “Täby-Balrog och mera innebandy”

  1. Helena says:

    Hej Jenni! Slå gärna en signal om ni ska på någon mer match med Täby, hänger gärna med. Hoppas att allt är bra med dig! kram Helena

  2. jennielise says:

    Det ska jag!! Hoppas allt är bra med dig med! //Jenni

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu