Sportlov och fångad av en stormvind

Mar 04
2010

Jag har tagit ledigt idag på eftermiddagen och i morgon! Såå skönt att få en långhelg och bara va. Jag ska städa, vara ute, manikyra och pedikyra. Det ska bli härligt.

Har just varit ute på en prommis 1,40 min. Skönt men vad blåsigt. Tur att man har luva. Hade först tänkt att ta en sväng längs vattnet men det var bara att glömma, där blåser det ju som värst. Så in i skogen. Där var det lite lugnare, tills jag kom ut på öppna fält. Där snöade det, som en kollega uttrycker det, i sidled.

Nu är det kaffe, fullkornsbullar, soffan och tv:n. Skulle kolla på en film men… det var så länge sen så det tog 30 min att få igång den, bara för att inse att skivan var trasig… Men inte deppa för det, det är sökert någon härlig svartvit dokumentär på SVT1 eller nåt…

Träning i kväll. Jag är så i valet och kvalet om hunden ska få hänga med eller stanna hemma… Det blir en joggingtur och 1.30 i bilen om han ska med. Frågan är vad som är bäst… är det för kallt i bilen tro? Han har det nog bätte hemma, han har ju bara varit ensam ett par timmar på morgonen idag. Jag vill ju inte att han ska frysa ihjäl..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu